Conferentie & Vergaderen

Conferentie
In de gewelven van het kasteel zijn geweldige ruimtes met voldoende daglicht en veel privacy. Door alle zintuigen te prikkelen – denk aan verschillende kleuren, materialen, geuren en smaken in het concept te verwerken – ontstaat er een unieke beleving, die momenteel alleen terug te vinden zijn in de grote meetingcentra in Amsterdam en Utrecht.

De pandbewaarders hebben aangetoond – review score 9,1 – dat juist monumentale locaties zich uitstekend lenen het verschil te maken, mits je alle zintuigen prikkelt. Niet voor niets is hun stelling: ‘Je kunt gasten pas raken in hun hart als ze hun schild durven te laten zakken’. Hier zit alles in verweven. Alleen op deze manier kun je een memorabele bijeenkomst creëren.

Vergaderlocatie
Van een bijzondere teamdag, een effectieve training, zakelijk evenement en brainstormsessie tot vergaderingen met een extra dimensie. In Kasteel van Gemert gebeurt dit altijd in een combinatie van gastvrijheid, comfort, luxe, rust en alle ruimte. De eeuwenoude geschiedenis en de unieke sfeer dragen altijd bij aan het resultaat van alle zakelijke activiteiten. Natuurlijk inclusief alle hightech voorzieningen, een perfecte verzorging en die unieke, stijlvolle ambiance.