TerugDe familie Bas van de Laar heet u van harte welkom bij Kasteel Gemert


De familie Bas van de Laar, de eigenaar van het Kasteel Gemert, investeert met het bedrijf BL Huisvesting in de beste kwaliteit van Nederland, met bijzonder veel liefde voor monumentale gebouwen en historische kernen. Dat noodzaakt vrijwel altijd tot maatwerk, gebaseerd op een tweeledige basisfilosofie: geen concessies doen aan de kwaliteit en de cultuurhistorische waarde en optimaal ontwikkelen voor de gebruiker, de stakeholder en omgeving. Zo geldt dat ook voor de beoogde ontwikkelingen van Kasteel Gemert.

Binnenkort verkrijgt Kasteel Gemert wederom een significante economische en maatschappelijke positie als een internationaal knooppunt. Waar nieuwe verbindingen worden gelegd op het gebied van kennis, wetenschap en cultuur, met Europa en de rest van de wereld. Kasteel Gemert wordt een fascinerende locatie in de periferie van Brainport, een bron van inspiratie voor het ondernemen en het verblijven, als een bezoeker of een bewoner. Kasteel Gemert typeert zich als ‘Domain of Fascination’. Want ‘fascinerend’ is het juiste woord. Zowel voor de roemruchte historie als voor de beleving van het fraaie ensemble van kasteelgebouwen, omgeven door het schitterende kasteelpark.

De exclusieve residenties met de bijbehorende high standard services mogelijkheden bieden de ‘kasteelheer en kasteelvrouw’ uniek en bijzonder wonen. Op een historische buitenplaats in de periferie van het dynamische Brainport.